Gjett på Champions League hos Betsson og vinn risikofrie spill

Publish: 01.10.2018
Årets utgave av Champions League er i gang. I fjor var det Real Madrid som stakk av med det gjeve trofeet, og mange spør seg om de kan klare å gjenta bragden. Først skal de som alle andre deltakende lag gjennom gruppespill, og for å gjøre det hele ekstra spennende å følge har Betsson trommet i gang en egen kampanje. Den har de kalt for «Gjett og Vinn» og går ut på følgende:

  • Hver uke det er kamper vil du få to spørsmål du skal besvare, ett for hver dag det spilles kamper. Spørsmålene dekker alle kamper og kan for eksempel være «hvem som scorer flest mål»
  • Ved å svare rett på et spørsmål mottar du et risikofritt spill på oddsen til en verdi av 200 kr. Du kan dermed vinne 2 spill hver eneste uke

Regler gjelder

Kampanjetilbudet til Betsson kjøres kun på ukedager med Champions League kamper. Hver eneste runde vil det være spørsmål, så her er det bare å sjekke kalenderen for når det går kamper. Vi ber deg merke følgende regler for kampanjen:

  • Det er gratis for alle spillere bosatt i Norge å delta
  • Du sender inn dine svar dagen før kampstart ved å bruke din registrerte epost-adresse hos Betsson
  • Spillene blir kreditert din konto påfølgende mandag og kan brukes på oddsspill i neste ukes Champions League kamper
  • Du finner en fullstendig oversikt over alle kamper som spilles på kampanjesiden til Betsson

Ved eventuelle gevinster vil du måtte omsette bonusen og en gang med spill som er en minsteodds på 1,50. Du har hele 60 dager på deg til å innfri dette, noe som må sies å være bra. Under har vi også samlet noen spørsmål og svar som kan være nyttig å gjøre seg kjent med.

Må jeg bruke penger for å delta på kampanjen?

Det er helt gratis å delta i kampanjen. Det eneste du må passe på er at dersom du vinner et risikofritt spill må du ha dekning på konto for minst 200 kr, avhengig av om du vinner 1 eller 2 spill.

Når kan jeg delta i kampanjen?

Betsson har delt kampanjen inn i ulike runder. Før jul blir det kjørt 6 runder, og selv om det ikke er en kamp som pågår den uken du vil legge inn dine tips er det likevel mulig å spile såfremt du gjør det før kampstart. Første runde kjøres fra 24.09 – 03.10 og du må da ha satt ditt spill innen 18.30 3. oktober som er tidspunkt for de første kampene denne dagen.

Hva skjer om en kamp blir utsatt?

Betsson forbeholder seg retten til å avlyse alle spill på kamper som blir utsatt mer enn 24 timer.