Vinn gavekort verdt 12.500 kr!

Publish: 20.12.2018
Snart står de siste lukene i kalenderen står for tur og vi vinker farvel til advent for denne. Bak hos har vi lagt en innholdsrik måned, med drøssevis av gode tilbud på nettet. Fra julekalendere til julebonuser har det meste handlet om jul. Selv om vi beveger oss forbi 24. desember vil det likevel være mulig å melde seg på en desember-konkurranse. Hos Dream Vegas holder de det gående helt frem til nyttårsaften hvor 3 heldige spillere vil vinne gavekort verdt 12 500 kr.

3 enkle steg for å delta

Et nytt medlemskap hos Dream Vegas kan vise seg å være akkurat den gaven du ønsker deg til jul. Med 3 enkle steg kan du snart se frem til å motta lodd som kan føre til vinnerlykke når trekningen i desember-kampanjen til Dream Vegas skal finne sted 4. januar. Følg disse tre enkle trinnene så kan det være ditt navn som trekkes opp av hatten om et par uker:

  1. Registrer en konto hos Dream Vegas
  2. Gjør ditt første innskudd
  3. Spill på automaten Book of Dead og du er med i trekningen

For hver 200 kr du setter inn på konto frem til nyttårsaften mottar du automatisk et lodd. Med andre ord; desto mer penger du setter inn og spiller med, jo flere lodd og bedre vinnersjanser vil du ha. Best av alt; det er ingen begrensning på hvor mange lodd du kan delta!

Gavekort til ferie og gadgets

Så til det du kanskje er aller mest nysgjerrig på. Hva er det egentlig man kan vinne hos Dream Vegas i denne trekningen? Svaret på dette er gavekort, og i tre ulike varianter. La oss gå nærmere inn på hva dette helt konkret innebærer:

  1. Plass: Reisegavekort verdt €1000. Vinner du dette gavekortet så står du helt fritt til å bestemme hvilken reise du vil bruke dette på
  2. Plass: Gavekort til en verdi av €250 hos Media Markt. Kjøp deg en ny flatskjerm eller en annen kul gadget
  3. plass: Et gavekort verdt €100. Vinner du dette står du 100 % fritt til å bestemme hva du vil bruke det på, reiser, gadgets eller hva som helst etter ditt eget ønske

En ekstra fordel med å registrere seg

Som du allerede har registrert kreves et innskudd for å delta i kampanjen. For nye spillere som ikke har konto fra før er det en ekstra gulrot med å gjøre dette. Faktisk ikke bare én, men 70 000! 70 000 kr er nemlig det som ligger i velkomstpakken til Dream Vegas, om du ønsker å gå hele veien. Du kan selvsagt gå for langt lavere beløper om du ønsker, men med 200 % og 50 free spinns på første innskudd vil du uansett være godt i gang.

Registrer en konto og jakt et gavekort hos Dream Vegas nå!